Bliv klogere på dagpenge og tjek også hvornår udbetales dagpenge

Uncategorized

Man kan sige vi er godt stillet i Danmark, fordi vi har dagpenge, som er en virkelig god ordning, man indførte for rigtig mange år siden. Siden da har man ændret en masse i dagpenge, men god er den der stadig i sin grundform. Dog har man gjort kravene for, at modtage dagpenge meget strengere og hvad man skal gøre mens man er på dagpenge er meget strenge også. Vil du også vide hvornår udbetales dagpenge an du så helt nederst her på denne side. Dog er det, de seneste mulige datoer der står. De præcise datoer for hvornår udbetales dagpenge er den enkelte a-akasse der fastlægger. Som sagt kan du dog regne med, at modtage dagpenge seneste på de pågældende datoer.

Mere viden om hvornår udbetales dagpenge er altid godt
Dagpenge gør, at man fx kan beholde huset hvis man mister sit arbejde og ikke nødvendigvis skal sælge sin bil. Alligevel skal man ikke regne med stor luksus og du skal vide hvornår udbetales dagpenge så du kan planlægge dine indkøb bedst muligt. Selv om dagpenge generelt er et højt beløb, vil der stort set ofte være et eller andet man skal spare væk. En god ting, er at planlægge sine indkøb efter hvornår udbetales dagpenge så du får mest muligt ud af de penge.

Datoerne for dagpenge udbetaling er ikke ens hos alle a-kasser!
Selv om det på et eller andet punkt ikke virker logisk, så har alle a-kasser ikke samme dagpenge udbetaling datoer. Dog er de her datoer som står nederst her på siden, de datoer hvor dagpenge udbetaling senest er sat ind på din bankkonto. Derfor kan du godt modtage dagpenge udbetaling før de datoer. Vi har valgt, at skrive de senest mulige datoer, fornemhedens skyld. Hvis vi skulle skrive dagpenge udbetaling for hver a-akasse vil vores guide være meget svær, at bruge.

Du kan regne med dagpengeudbetaling til tiden
Med få udtagelser, så kan du regne med, at få din dagpengeudbetaling til tiden. Der kan ske IT fejl der kan forsinke din dagpengeudbetaling, men det sker meget sjælendt. Så skal du på ferie på en dagpengeudbetaling dato, så er der intet, at frygte. Dine dagpenge skal nok stå på din konto fra morgen af, for det er virkelige sjælendt, at der i dag er fejl eller forsinkelse på din dagpengeudbetaling for lt er så digitaliseret i dagens Danmark.

Dagpenge udbetaling 2017
Senest mulige udbetaling og det afhænger af hver enkelte a-kasse

Januar – Tirsdag den 31. januar 2017
Februar – Tirsdag den 28. februar 2017
Marts – Fredag den 31. marts 2017
April – Fedag den 28. april 2017
Maj – Onsdag den 31. maj 2017
Juni – Fredag den 30. juni 2017
Juli – Mandag 31. juli 2017
August – Torsdag den 31. august 2017
September – Fredag den 29. september 2017
Oktober – Tirsdag den 31. oktober 2017
November – Torsdag den 30. november 2017
December – Fredag den 29. december 2017
dagpenge
Dagpenge er ikke meget, men nok til, at det kan køre rundt

Leave a Comment

Udbetalingsguiden

Udbetalingsguiden er en omfattende ressource, der giver dig information og vejledning om forskellige udbetalingsmuligheder og procedurer. Vores mål er at hjælpe dig med at forstå og navigere i de forskellige processer og krav, der er forbundet med udbetalinger.