Hvorfor bliver min låneansøgning afvist?

Uncategorized

Oplever du, at du gang på gang får afvist dine låneansøgninger? I så fald vil du – med garanti – kende årsagen til, at du jævnligt får afvist dine ansøgninger. Der kan være flere årsager til at en ansøgning bliver afvist, men der er dog nogle årsager, der går igen mere end andre, hvorfor der er en chance for at de er aktuelle for dig.

Hvis du bliver ved med at få afvist dine låneansøgninger, så kan det nemt være noget, du går og er meget frustreret over. Det er dog ikke nogen grund til at spilde tid på. I stedet bør du finde ud af, hvad der ligger til grund for, at du får afvist dine ansøgninger. Herunder får du beskrevet nogle af de mere hyppige årsager.

Hvornår er der risiko for, at man får afslag?
Du bliver altid kreditvurderet, når du skal optage et lån. Derfor er det også i denne forbindelse, at du kan få et afslag på din ansøgning. Hvis det vurderes, at du befinder dig i en risikogruppe, så er der en lav chance for at du ikke får godkendt din ansøgning. Du kan bl.a. befinde dig i en risikogruppe, hvis du…

  1. … står registreret i RKI eller Debitor Registret
    Hvis du står i ét eller begge af disse registre, så bliver du anset som dårlig betaler. Du havner nemlig kun i et sådant register, hvis der er en kreditor, der indberetter dig, fordi du skylder dem penge. Din gæld skal lyde på blot 1.000 kr., inden det er muligt for en kreditor at registrere dig som dårlig betaler i disse to registre.

Hvis du står i et sådant register, så er der en meget lille chance for, at du kan få lov til at låne penge. Der er nemlig en risiko forbundet med at låne penge ud til én, der allerede har bevist én (eller måske endda flere) gang, at du er en dårlig betaler. Derfor er der også kun meget få aktører, der låner penge ud til folk i RKI.

  1. … har en for lav indkomst
    Når du skal ansøge om et kviklån, så er det meget normalt, at det kræves, at din långiver får en indsigt i din løn og økonomi. Hvis du har en for lav indkomst, så er det ikke muligt for dig at låne penge. Det er dog i høj grad noget, der gør sig gældende, hvis du skal låne et stort beløb, da det er noget, der kræver en større indkomst.

Hos mange af de långivere, du kan finde på nettet, er der nogle faste krav til din indkomst. Hvis du ikke kan leve op til disse, så har du en meget smal chance for at få lov til at låne penge. Selvom du har en lav indkomst, så er det dog stadig muligt at låne penge på nettet, men du kan dog ikke låne alle beløb med en lav indkomst.

Derfor er der en god sandsynlighed for, at du får afslag på din låneansøgning, fordi du står i RKI eller fordi du har en for lav indkomst.

Leave a Comment

Udbetalingsguiden

Udbetalingsguiden er en omfattende ressource, der giver dig information og vejledning om forskellige udbetalingsmuligheder og procedurer. Vores mål er at hjælpe dig med at forstå og navigere i de forskellige processer og krav, der er forbundet med udbetalinger.