Klar til den kommende lønudbetaling?

Uncategorized

Hvem er ikke glad for, at få sat løn ind på kontoen og ikke glæder sig til deres lønudbetaling? Uden lønudbetaling ville det være svært, at betale husleje, lys, varme og vand, og ikke mindst, at få handlet ind. Derfor er mange meget afhængige af, at deres lønudbetaling sker til tiden. Hvornår er det, at du kan forvente en udbetaling? Lønudbetaling dato står nederst her på siden, hvor du kan se datoerne for hele året. Dog passer de her lønudbetaling dato ikke helt for alle, men næsten alle. Er det 14 dages lønnede kan du ikke regne med det. Nogle arbejdsgivere har også specielle tider, omkring hvornår udbetales løn, men det er meget få. Så datoerne passer til ca. 90 % af alle lønmodtagere lønudbetaling dato.

Skal du ud og handle ved den næste udbetaling?
Hver eneste gang der er udbetaling i Danmark, skal næsten alle ud, at handle. Der skal handles til fryseren, børnene skal måske have nye gummestøvler eller en vinterfrakke. Din udbetaling skal nok få ben, at gå på og der er altid noget der skal bruges nogle penge på. Et godt råd er, at planlægge hvad der skal ske med din løn udbetaling så du får mest mulig ud af den. Jo bedre du planlægger inden udbetaling, jo mere får du for dine penge.

Planlæg alt så du er helt klar til en løn udbetaling
Når der pludselig står ens løn udbetaling på kontoen og man tager ud, at handler uden, at have skrevet ned, hvad man præcist mangler, så ender man med en masse impulskøb. Det er sådan, at de fleste impulskøb er helt unødvendige. Derfor skal du virkelige planlægge alt inden løn udbetaling så du undgår det helt og får mest muligt ud af den udbetaling. Så slipper du også for, at du ska leve kun af rugbrød og havegrød en uge inden der kommer en ny løn udbetaling.

Hjælp! Hvornår udbetales løn?
De datoer for hvornår udbetales løn står her under. Der står datoerne for det næste år. Så kan du se hvornår du kan forvente hvornår udbetales løn og planlægge din økonomi bedst muligt. Mange kender ikke lønudbetaling dato, men det er vigtigt man gør det. En god økonomi handler om, at du ved hvornår du modtager lønudbetaling og den præcise lønudbetaling dato de næste par måneder frem. Ellers har du slet ikke mulighed for, at planlægge ret meget og optimere indkøb efter de bedste tilbud.

Lønudbetaling 2017
Januar – Tirsdag den 31. januar 2017
Februar – Tirsdag den 28. februar 2017
Marts – Fredag den 31. marts 2017
April – Fedag den 28. april 2017
Maj – Onsdag den 31. maj 2017
Juni – Fredag den 30. juni 2017
Juli – Mandag 31. juli 2017
August – Torsdag den 31. august 2017
September – Fredag den 29. september 2017
Oktober – Tirsdag den 31. oktober 2017
November – Torsdag den 30. november 2017
December – Fredag den 29. december 2017
hæveautomat
En lønudbetaling falder altid på et tørt sted

Leave a Comment

Udbetalingsguiden

Udbetalingsguiden er en omfattende ressource, der giver dig information og vejledning om forskellige udbetalingsmuligheder og procedurer. Vores mål er at hjælpe dig med at forstå og navigere i de forskellige processer og krav, der er forbundet med udbetalinger.