Mobillån – lånet du kan tage overalt

Uncategorized

Det kan være svært at låne penge nede i banken, da de ofte kræver at se budgetter, ligesom at de gerne vil have at vide hvad det er du skal bruge dine penge på. Hvis du ikke vil gå den kedelige og hårde vej, har du muligheden for at tage et sms lån.

Et sms lån er meget nemmere end den gamle og mere traditionsrige måde at få et lån på. Først og fremmest er der ingen bankrådgiver, og du behøver derfor ikk at stå til ansvar for nogle udover dig selv.

Selvom lånet rent faktisk hedder et mobillån, skal du stadig bruge en computer til at godkende lånet. Du kan også vælge at ansøge om lånet gennem en computer, og hvis du vælger at gøre dette, skal du vide at det ikke er sværere at gøre det gennem en computer end en mobil.

Når du skal ansøge skal du være opmærksom på, at du skal have adgang til SKAT, NemID og din netbank.

Udfyld ansøgningsskemaet og få dit mobillån
Når du har besluttet dig for at det sted du har kigget på, skal være stedet hvor du ansøger om et lån, skal du åbne deres ansøgningsskema. Her vil du få muligheden for at give selskabet en hel del information om hvem du er, hvorfor du har brug for lånet, hvilken indkomst du har og meget mere. Alt efter hvilket selskab du ansøger hos, skal du udfylde det hele, mens andre bare vil have din årlige indtægt af vide.

De fleste virksomheder har automatiseret denne process, og du vil derfor få svar inden for minutter. Enkelte steder kan der dog godt gå op til en time eller et par dage før du får af vide om du er godkendt.

Ansøger du gennem din mobil vil du få sendt en kode til din mobil, som du skal bruge for at godkende ansøgningen. Dette er for at undgå, at folk vælger at misbruge andre numre, ligesom at det er for at bekræfte at du er hvem du udgiver dig for.

For at kunne få et smslån kræver det, at du har tillid til at det selskab du skal låne hos ikke misbruger dine oplysninger. Typisk vil de nemlig kræve at du uploader et billed af dig selv, således at de har noget, som du kan indsende til politiet såfremt at du gør noget ulovligt, eller vælger ikke at betale pengene tilbage.

Find alle mobillån
Find alle mobillån

Leave a Comment

Udbetalingsguiden

Udbetalingsguiden er en omfattende ressource, der giver dig information og vejledning om forskellige udbetalingsmuligheder og procedurer. Vores mål er at hjælpe dig med at forstå og navigere i de forskellige processer og krav, der er forbundet med udbetalinger.