QUICKLÅN

Home » QUICKLÅN

Er tiden inde til et quicklån?

Der kommer et tidspunkt i enhver persons liv, hvor man står og har brug for ekstra penge. Måske er det en regning, der skal betales med det samme, eller noget andet, der simpelthen ikke kan vente. Så er det at man kan blive tvunget til at tage en drastisk beslutning. Men hvad er ens muligheder? Man kan låne penge i banken, kontakte venner eller familie for at låne lidt, snakke med sin kreditor om eventuel udsættelse eller begynde at sælge ud af sine ting. Men der er endnu en mulighed, nemlig et quicklån.

Quicklån har i flere år haft et blakket ry, men det er kun fordi, at folk ikke er modne nok til at administrere det. Hvis man viser ansvarlighed og generelt har styr på sin økonomi, så er et quicklån en rigtig god måde, at få fat i hurtige penge på, hvis man virkelig står i en kneben situation.

De andre muligheder, som man så ofte bliver forslået, er til gengæld ikke altid så gode. Der er en række problemstillinger, som mange mennesker ikke tænker over, men vi vil remse et par af dem op.

Banken siger nej

Når det kommer til pengenød, så vil de fleste danskere nok kontakte banken og se om det er muligt at låne pengene der. Man skal bare ikke sætte forventningerne op, for det sker alt for ofte at bankerne siger nej. Dette kan være af alle mulige grunde, men oftest er det fordi, at de ikke føler, at det vil hjælpe kunden på den hensigtsmæssige måde.

Det er i hvert fald hvad de påstår, men ofte handler det også om, at bankerne ikke stoler på at de får pengene tilbage. Bankerne er der jo for at tjene penge, så derfor vurderer de sagen og ofte kommer de til den konklusion, at de ikke stoler på kunden. Det er trist, men sådan er det bare.

Det hjælper dog ikke kunden, der står og har bruge for det lån, før man ender i en endnu sværere situation. Det er her et quicklån kommer ind i billedet. Quicklån er en hurtig og nem måde at få de manglende penge på uden, at man føler sig umyndiggjort og ydmyget af arrogante bankfolk, der taler ned til en.

Lån aldrig af venner og familie

Hvis banken siger nej til at låne en penge, så er det indlysende næste skridt for mange danskere at kontakte venner eller familie for at få et lån, så man kan komme videre. Det virker fornuftigt, for hos familien er der jo ikke nogen renter og alle mulige betingelser, der kan komme til at koste en mange penge. Men det er her at man tager fejl, for i sidste ende kan det at låne penge af familie og venner komme til at koste endnu dyrere. Måske ikke økonomisk, men på det rent personlige plan.

En klog mand sagde engang, at man aldrig nogensinde må låne sine venner penge, for der kommer intet godt ud af det. Alt for ofte ser man venskaber, der bliver ødelagt på grund af gæld. Hele familier er blevet splittet, fordi der er nogen der gang på gang kommer og låner penge, som aldrig bliver betalt tilbage. Blod er måske tykkere end vand, men alle har en grænse og det er ikke en, som man bør gå på jagt efter.

Hold pengesagerne ude af familien og venskaberne, for det ender næsten altid galt. Hvis uheldet virkelig er ude og man desperat har bruge for hurtige penge, så er et quicklån den mest sikre måde. Man får pengene næsten med det samme og så snart de er betalt tilbage, er sagen ude af verden for altid. Ingen følelsesmæssige vanskeligheder, som følger en resten af livet.

Kreditor vil have sine penge

Det kan være en god ide at kontakte sin kreditor, hvis man står med en regning, som skal betales og man ikke har pegene. Ofte kan man være heldig, at de er villige til at udsætte betalingen, men endnu oftere vil man få et klart nej. Kreditor vil have det der tilkommer dem, for det er penge, der får hjulene til at dreje. Hvis du ikke kan betale får du en rykker og i værste fald kan du ende med, at de kontakter inkasso, og så bliver det en rigtigt dyr fornøjelse.

Hvis man vil undgå, at skulle igennem den ubehagelige situation med ens kreditorer, så er det måske en ide med et quicklån. Med et quicklån kan man hurtigt og effektivt få betalt det, man skylder og have ro i sjælen. Det giver en udsættelse, som man kan bruge på at skabe sig et overblik og dermed få styr på økonomien.

Bliv ikke snydt ved at sælge dine ting

Tusinder af danskere føler hvert år, at deres situation er så desperat, at de begynder at sælge ud af deres ting, for at skaffe penge hurtigt. Der er bare en hage ved den metode: Hvis det skal gå hurtigt, så får man ikke en god pris.

Når man sætter sine ting til salg online eller på DBA, så er det vigtigt, at man har tid nok til at vente på den rigtige køber og få en pris, som hænger sammen med genstandens værdi. Uheldigvis har folk i pengenød ikke den tid, som det tager og derfor ender tingene ofte med, at blive solgt til spotpris eller endnu værre, så ender man måske med at blive snydt. Markedet for brugte genstande er fyldt med svindlere, der kun forsøger at narre desperate mennesker.

Behold dine ting og prøv i stedet med et quicklån. De fleste mennesker har en udmærket økonomi og så længe man er ansvarlig og ikke lever over evne, så er et quicklån en glimrende løsning. Det kan hjælpe med at skabe overblik og give et tiltrængt pusterum, hvilket ofte er det eneste man behøver.

Udbetalingsguiden

Udbetalingsguiden er en omfattende ressource, der giver dig information og vejledning om forskellige udbetalingsmuligheder og procedurer. Vores mål er at hjælpe dig med at forstå og navigere i de forskellige processer og krav, der er forbundet med udbetalinger.