SMS LÅN

Home » SMS LÅN

SMS lån er hurtigt og enkelt

Vi ved alle hvad et lån er og hvordan det fungerer. Der findes masser af forskellige låntyper, som præsenterer en for en del forskellige betingelser og muligheder, så man kan altid finde noget, der passer til ens behov.

Typisk går man ned i sin bank, når man behøver penge og beder om et lån. Banken vil så vurdere ens kreditværdighed og se om det er risikoen værd for dem, derefter vil man få sit svar. Desværre er det en løsning, som rigtigt man gerne vil undgå, fordi det er en langsommelig proces, og banken forlanger at vide, hvad pengene skal bruges på. Især efter finanskrisen.

Det er netop på grund af dette besvær og den modvillighed fra bankernes side af, at kviklån og SMS lån har vundet så stort indpas på det danske lånemarked. Praktisk talt er det den samme ting, men SMS lånet er endnu nemmere end et almindeligt kviklån. Fælles for dem er det dog, at man typisk skal tilbagebetale lånet indenfor 30 dage, ellers kommer der dyre renter på.

Udbetalingsguiden.dk hjælper dig med at finde det rette lån, der passer til dine behov og det gælder naturligvis også med SMS lån. Du kan låne allerede i dag og have pengene indenfor ganske få timer, så det bliver ikke meget nemmere.

Størrelsen på SMS lån

Fordi et SMS lån har så kort løbetid, er det oftest mindre beløb man låner. Det vil typisk være op til 6000 kroner, som man kan låne via SMS, hvilket også burde være rigeligt til de fleste forbigående pengebehov.

Det er naturligvis også en mulighed at låne mindre end 6000 kroner. Et SMS lån tilbydes primært i intervaller, så man låner 500, 1500, 2000 kroner og så videre. Det er en nem og effektiv måde at holde styr på, hvor meget man låner, uden alle mulige små skæve beløb.

Hvordan fungerer SMS lånet i praksis?

Som du sikkert kan gætte så fungerer et SMS lån via SMS. Det siger jo sig selv. Alt foregår ved hjælp af din mobiltelefon. Gå ind på udbyderens hjemmeside og følg instrukserne, for hvordan du låner pengene. Det er typisk en kort proces, uden en masse besvær og svært gennemskuelige regler. Kort tid senere vil du modtage pengene og kan komme videre med din dag.

De fleste udbydere tilbyder naturligvis også, at du ordner det hele online, men SMS lånet er der for at give dig så megen fleksibilitet som overhovedet muligt.

Hvad koster det at optage et SMS lån?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det koster penge at låne penge. Sådan har det altid været. Der er både gebyrer og renter, som man skal være opmærksom på. Ligeledes skal det ikke være nogen hemmelighed, at SMS lån er blandt de dyreste lån at optage, netop fordi de er så nemme at få og fordi løbetiden er så kort.

Ved et typisk SMS lån med en måneds løbetid, vil renten ligge på omkring de 20 procent, så hvis du låner 1000 kroner, vil du skulle betale ca. 1200 kroner tilbage. Det er ingenlunde et billigt lån, men det kan være en praktisk løsning, hvis man gerne vil have den praktiske ordning, at modtage pengene hurtigt. Ellers må man ty til andre låntyper.

Fordelene ved SMS lån

Der er mange store fordele ved et SMS lån, som i den grad opvejer ulemperne. Den primære fordel må siges at være bekvemmeligheden. I modsætning til et almindeligt banklån, der kræver tid og besværet med at lave en aftale med bankrådgiveren, får du med SMS lånet mulighed for at ordne det hele fra din mobiltelefon og få dit svar inden for ganske kort tid. Du kan simpelthen få et lån, uanset hvor du er og hvornår på døgnet du ansøger.

En anden og ganske betydelig fordel ved et SMS lån er, at du ikke behøver at stille nogen sikkerhed for lånet. En bank låner ikke en krone ud, uden at der er en eller anden form for sikkerhed, som kan benyttes som pant. Desuden vil banken forlange, at man forklarer hvad pengene skal bruges på, hvilket man helt slipper for med et SMS lån.
Det betyder ganske kort, at man med et SMS lån ikke behøver at redegøre for sin økonomi og blotlægge sig helt for udlåneren. I banken skal man aflevere lønsedler og årsopgørelser og alle mulige andre papirer, som yderligere besværliggør processen og tager lang tid. Så den primære fordel ved at tage et SMS lån, må siges at være det bekvemme. Det er simpelthen så nemt og praktisk.

Ulemperne ved SMS lån

Der er dog også ulemper ved at tage et SMS lån og den primære af disse må siges at være omkostningerne. Sammenlignet med andre låntyper, så er SMS lån simpelthen den dyreste løsning, med sine høje renter.

Især hvis man kigger på et SMS låns ÅOP, vil man opdage at den er skyhøj. Det skal dog ikke skræmme en, for det er fordi, at et SMS lån oftest kun løber i 30 dage, så omkostningerne er begrænsede. Men man skal dog være opmærksom på, at hvis man ikke overholder betingelserne og betaler tilbage, så kan et SMS lån blive en meget dyr fornøjelse.

Har man en sund økonomi og desuden sat sig grundigt ind i reglerne og betingelserne, så er der ingen fare ved at optage et SMS lån og det kan være en god måde at få hurtige penge på. Udbetalingsgudien.dk sørger for at du er godt informeret og dermed er bedste rustet til at tage den rette beslutning.

Hvem kan have nytte af et SMS lån?

Der er adskillige situationer, hvor det kan være nyttigt med et SMS lån. Det kan f.eks. være hvis man har fået en uventet regning, som skal betales tilbage før din næste lønudbetaling. I sådan et tilfælde er det jo en perfekt løsning med et SMS lån, da de omkostninger, du har derved oftest vil være lavere end rykkergebyret for en regning.

Det kan også være at du tager et SMS lån til forbrug eller til indkøb af en genstand på kortvarig udsalg, men her er det bare vigtigt, at du ved hvad lånet indebærer. Det er i den grad vigtigt, at du er opmærksom på hvornår du skal betale tilbage og hvor meget, for omkostningerne ved et misligholdt SMS lån er skyhøje og kan blive en rigtigt dyr oplevelse. Men så længe du er fornuftigt og sørger for at være ansvarlig, så er der ingen problemer.

Har du brug for et lån?

Står du i en situation, hvor du har brug for ekstra penge? Er der kommet en uventet engangsudgift eller er det noget andet, som simpelthen ikke kan vente? Så er det måske tid til at låne penge. Men er SMS lånet det bedste for dig?

Du kunne kontakte din bank og ansøge om et forbrugslån, men som vi skrev tidligere, så er det en langsommelig proces og det er ingenlunde sikkert, at banken overhovedet siger ja. Hvis du er under 25 kan du især være uheldig, da der er en tendens til, at bankerne værger sig ved at låne penge ud til unge mennesker. Det problem støder ud ikke på ved et SMS lån, da din alder ikke er en faktor. Desuden slipper du for de lange behandlingstider og skal heller ikke gøre rede for, hvad pengene skal bruges til
At låne penge hos venner og familie er naturligvis også en mulighed, men som vi alle ved, så fører det næppe noget godt med sig. Spørg dig selv, hvordan du har det når nogen kommer for at låne penge. Det er bare ikke noget, man er så er glad for, for man ved aldrig helt, hvornår man får dem igen, hvis man overhovedet gør det. Alt for ofte ser man venskaber der ryger på grund af økonomiske stridigheder og familiemedlemmer, der ikke er på talefod, fordi nogen har lånt penge og der er opstået uenigheder om tilbagebetalingen. Igen er SMS lånet en ordning, der sikrer at du ikke kommer i vanskeligheder med dem, du holder af.

Er SMS lån en god ting?

Udbetalingsguiden.dk anbefaler et SMS lån, hvis der er tale om uforudsete udgifter, som skal betales i en fart. Det samme gælder, hvis der er regninger som forfalder inden ens næste lønudbetaling. Naturligvis har det sine omkostninger, men i sidste ende kan det sagtens betale sig og hvis man er opmærksom på at få tilbagebetalt til tiden, så er den sag ude af verden.

SMS lån er en god mulighed for at få nogle hurtige penge i et nødstilfælde, men stiller krav til låneren, for det er vigtigt, at man overholder betingelserne. Men omvendt kan man jo argumentere for, at det er vigtigt at overholde betingelserne uanset, hvilken type lån man optager. Ligegyldigt om det er i banken eller hos et låneselskab, så hvorfor ikke benytte den nemmeste og hurtigste metode? Udbetalingsguiden.dk kan hjælpe dig med at få et god SMS lån, så du kan komme videre og ikke længere skal spekulere på penge.

Udbetalingsguiden

Udbetalingsguiden er en omfattende ressource, der giver dig information og vejledning om forskellige udbetalingsmuligheder og procedurer. Vores mål er at hjælpe dig med at forstå og navigere i de forskellige processer og krav, der er forbundet med udbetalinger.